Met de DRIC-methode vergroot u het salessucces met uw distributeur.

Duurzaam rendement uit salestalent, samen met uw distributeur.

Bent u producent of importeert u producten of diensten die u levert aan uw distributeur?

Sales Process Coach helpt u om samen met uw distributeur uw marktpositie structureel te vergroten. Dit doen wij door het toepassen van de DRIC-methode. Een methode met veel ruimte voor maatwerk. Wij helpen uw salesteam, in de relatie met uw distributeur vanuit een coachende en ondersteunende rol.

D.R.I.C. (Distributor Relationship Improvement Coach)

Elke dag maakt uw distributeur de keuze om met uw product of dienst te werken, of juist met die van uw concurrent. De DRIC-methode verduidelijkt vooraf waarom en wanneer uw distributeur kiest voor u of juist voor uw concurrent. Daarnaast helpt het uw distributeur om meer grip te krijgen op zijn of haar klant.

Naast dat de DRIC-methode uw distributeur helpt bij het vergroten van het sales succes, ondersteunt het uw salesteam in de juiste benadering in het contact met uw distributeur.

  • Samen met uw distributeur versterkt u de marktpositie
  • Voor u betekent dit een blijvend hoger omzetaandeel bij uw distributeur. U vergroot structureel uw share of wallet bij uw distributeur.
  • Uw distributeur wordt succesvoller.

Maak kennis met Sales Process Coach en de unieke DRIC-methode.

Bent u geïnteresseerd en benieuwd wat de DRIC-methode u kan opleveren? Een kennismaking met Sales Process Coach is geheel vrijblijvend. Wij maken graag een afspraak met u.