Sales succes vergroten

Heeft u het gevoel dat u meer kunt halen uit uw salesactiviteiten? Maar vindt u het moeilijk om daar grip op te krijgen?

Sales Process Coach helpt u met het realiseren van meer omzet bij nieuwe klanten of met een toename van uw omzet bij bestaande relaties.

Bij Sales Process Coach is een traject altijd maatwerk. Wij bieden aandacht en kwaliteit. Samen met u ontwikkelen wij de aanpak die bij u past. In dit gezamenlijke traject helpen wij uw sales team van een re-actieve houding naar een pro- actieve sales mentaliteit. Dit leidt tot betere resultaten en meer omzet.

Sales Proces Coach helpt u om uw marktaandeel te vergroten.

Hoe wij dat doen?

Bij Sales Process Coach luisteren we goed naar u én naar uw klant. Wij willen begrijpen waar u naar uw bestaande relaties of nieuwe klanten het verschil kunt maken. Deze salesaanpak vertalen wij naar duidelijke salesvaardigheden. Als u dit wenst ondersteunen wij u in dit proces met intensieve training en coaching. Zo haalt u een hoger rendement uit het talent binnen uw sales team.

Start nu en behaal met een effectiever, zelfsturend salesteam meer omzet en een groter marktaandeel.

Ervaar het nu

U kunt onze aanpak ervaren door deel te nemen aan een van de open sales trainingen aan de SPC Sales Academy. SPC Sales Academy biedt een laagdrempelig programma voor iedereen die zich wil ontwikkelen in sales.

Meer weten over de trainingen van de SPC Sales Academy?
Bezoek onze site of neem contact met ons op.